Wednesday 10 September 2014

MAGIC BOOK




o   Tα Δημοτικά σχολεία με ΕΑΕΠ πρέπει να έχουν παραλάβει το Magic Book 2, το οποίο προορίζεται για τους μαθητές που έχουν ήδη διδαχθεί Αγγλικά (στις Α’ και Β’ Δημοτικού). Το εγχειρίδιο συνοδεύεται από CD (με διαλόγους, τραγούδια, ιστορίες, κτλ.) και Βιβλίο του Καθηγητή (Teacher’s Book) σε αρκετά αντίτυπα μόνο για τον εκπαιδευτικό.
o   Σε περίπτωση που είναι νέα σχολεία ΕΑΕΠ και επομένως οι μαθητές της Γ’ τάξης δεν έχουν διδαχτεί Αγγλικά στις τάξεις Α’ και Β’, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το Magic Book 1. Το εγχειρίδιο συνοδεύεται από CD (με διαλόγους, τραγούδια, ιστορίες, κτλ.) και Βιβλίο του Καθηγητή (Teacher’s Book) σε αρκετά αντίτυπα μόνο για τον εκπαιδευτικό.
o   Τα σχολεία των οποίων οι μαθητές διδάχτηκαν Αγγλικά μόνο στην Β Δημοτικού, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να κάνουν συνδυασμό υλικού από το Magic Book 1 ή 2 τα οποίο θα βρουν στην διαδικτυακή πύλη του ΠΕΑΠ ή να αποφασίσουν οι ίδιοι να χρησιμοποιήσουν ένα από τα δύο.
o   Σε περίπτωση που ένα σχολείο έχει παραλάβει βιβλία για τη διδασκαλία της Αγγλικής που δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν, παρακαλούνται οι Διευθυντές να μεριμνήσουν για την επιστροφή τους.

No comments:

Post a Comment

Lecture on Cypriot Greek dialect