Monday 8 October 2012

ΗΧΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ THINK TEEN


Aγαπητοί συνάδελφοι ,
Σας ενημερώνω  ότι ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των ηχητικών αποσπασμάτων για τα πέντε βιβλία αγγλικής του Γυμνασίου, από την Ομάδα Αγγλικής του Ψηφιακού Σχολείου στο πλαίσιο του έργου για τον ψηφιακό εμπλουτισμό των βιβλίων.
Σας στέλνω μια διαδραστική αφίσα που περιέχει συνδέσμους οι οποίοι ενεργοποιούνται όταν πατήσετε με το ποντίκι σας πάνω στο βιβλίο, και οι οποίοι οδηγούν απευθείας στο σημείο της πλατφόρμας του Ψηφιακού Σχολείου από όπου μπορείτε απευθείας να κατεβάσετε τα ηχητικά.

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τα ηχητικά αποσπάσματα σε συμπιεσμένο αρχείο σε μορφή mp3 στην πλατφόρμα του Ψηφιακού Σχολείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://digitalschool.minedu.gov.gr/ . Επιλέγοντας ένα από τα βιβλία ακολουθείτε τη διαδρομή (από το αριστερό μενού) Επιλογές Μαθήματος > Αρχεία Μαθήματος > Ηχητικά Αποσπάσματα για να κατεβάσετε το αρχείο και να το αποσυμπιέσετε σε κάποιο σημείο στον Η/Υ σας.
 Εκεί θα βρείτε επίσης εξώφυλλα και ροζέτες για το CD που ετοίμασε η Ομάδα μας, εφόσον επιλέξετε να διατηρήσετε τα αρχεία σας σε κάποιο CD-ROM (ενδεικτικά σας στέλνω τη ροζέτα και το εξώφυλλο για το βιβλίο της Α γυμνασίου αρχαρίων)
Πάντα στη διάθεσή σας ,
Ελένη Μπάλιου
Σχολική Σύμβουλος ΠΕ06


No comments:

Post a Comment

Lecture on Cypriot Greek dialect